YelloTools PPF ApeApplePotion 1L

52,90 

SKU: SMT-3315 Kategorije: ,

Tekućina za nanošenje zaštitnih folija za boju

 Za optimalnu ugradnju PPF-a, APE ApplePotion omogućuje savršeno klizanje filma i prianjanje pritiskom. Film se može ukloniti nakon kratkog vremena bez, što olakšava korekcije i izmjene.
Zbog osnovnih svojstava ovog napitka, ljepilo zaštitnog filma nije napadnuto i film dobiva željeni sjaj. Njegova Low Cloud tehnologija također sprječava da ljepilo stvara oblake ili da postane mliječno kroz prozirni film. APE ApplePotion naravno potpuno je biorazgradiv, prijatan za kožu, klinički ispitan i pH neutralan.
Jednostavno doziranje, visoka učinkovitost, mala potrošnja
 Prije svake primjene preporučamo pomiješati potrebnu količinu s destiliranom vodom. ApplePotion je naravno savršeno djelotvoran čak i nakon duljeg skladištenja.
 Praktična pomoć za doziranje u boci od 1 litre štedi vas petljanja s mjernim posudama: jednostavno otvorite drugi poklopac u boci za doziranje i lagano pritisnite bocu dok se mala posuda (50 ml) ne napuni. Dodajte ovu količinu doze u 1 litru destilirane vode i ApplePotion je spreman za sljedeću primjenu. Količina od 50 ml je naša opća preporuka – samo isprobajte različite omjere miješanja i vidite što vam najviše odgovara!
Značajke proizvoda
 Tekućina za nanošenje zaštitnih filmova za boju
 Boca od 1 litre s pomagalom za doziranje
 odličan prinos: 1 litra APE ApplePotion jednaka je 20 litara tekućine za primjenu
 potpuno biorazgradiv
 prijatan koži
 klinički ispitan
 pH-neutralan