Skalpel OLFA SVR2

10,90 

SKU: SMT-2100 Kategorije: ,

NOVI! Kontrola s 2x mikroklikom

Ručka od nehrđajućeg čelika

Otporan na koroziju

Izdržljiva oštrica od nehrđajućeg čelika

Džepna kopča/kopča za oštricu

Promjena oštrice bez alata

 

Precizno, kontrolirano rezanje

OLFA 9mm SVR-2 nož s automatskim zaključavanjem od nehrđajućeg čelika predstavlja novu razinu u preciznom rezanju. Ovaj brzi nož donosi značajke koje volite kod SVR-1 noža od nehrđajućeg čelika s poboljšanom kontrolom i sigurnošću zahvaljujući automatskom zaključavanju oštrice.

Nož SVR-2 pruža visoke performanse koje očekujete od OLFA oštrica s vrhunskom funkcijom. Dizajniran je za korištenje u vlažnim okruženjima, otporan na hrđu i oštećenja od kemikalija. Ugrađena kopča za džep također se može koristiti za pričvršćivanje oštrice na bilo koju željenu duljinu. Tijelo od nehrđajućeg čelika održava oštricu za potpunu kontrolu na detaljnim ili delikatnim rezovima.

Ovaj nož dolazi s unaprijed napunjenom oštricom od 9 mm ABS-a od nehrđajućeg čelika koja se otkida za trenutnu upotrebu. Svaka oštrica ima (13) uskočnih segmenata za dovoljno rezanja prije nego što je potrebno promijeniti oštricu. Kada je segment tup, lako ga uskočite i nastavite s radom.

Kada trebate punu oštricu, zamjena oštrice je brza i bez alata. Uklonite kopču, izvucite iskorištenu oštricu sa stražnjeg kraja alata, umetnite novu oštricu i vratite se na posao.

Prihvaća sve OLFA oštrice od 9 mm uključujući AB Silver Snap oštrice, A-SOL Silver Solid Blades i ABB Ultra-Sharp Black Snap oštrice. (SVR-2, #5019)